За нас
Веригата е създадена на 21 Април, 2013 година от създателите на bg-servers.in. Сървърите ни се хостват от  Gameservers.bg, а сайта и форума от ICN.bg. Не сме тук да правим компромиси! Тук сме да предлагаме качество!
Разполагаме с 4 игрални сървъра и един Team Speak сървър с безплатни канали. Екипа е от зрели и ентусиазирани младежи, разбиращи от работата си. За разлика от другите вериги, ние сме решени да отстояваме и правим това, за което сме тук, а именно да предлагаме на нашите потребители качество, 24/7 online сървъри и админи, разнообразие и забавление! Сайтът е създаден с цел всичко, отнасящо се до CS, да бъде лесно намирано на едно място. В него ще намерите уроци, карти, сървъри, модове, скинове и други полезни неща.
Ако имате проблеми, въпроси или предложения, не се колебайте да използвате контактната ни форма или да посетите форума ни.


Поздрави от екипа на BruTaL-SerVerS

 

0 регистрирани и 17 гости [ Пълен лист ]
Групи: Регистрирани Глобални модератори Администратори Ботове Сървър Админи V.I.P Дизайнери Екип Банове Тестови Админи Глобален Админ Ladies YouTube TeaM Админ на годината

Дизайн и код от: val4o0o0 BruTaL-SerVerS.CoM / Всички права запазени 2013-2019.
placeholder